Szűrés

A(z) Snapdragon 801 kulcsszót tartalmazó cikkek

Felsőkategóriás ZTE trió érkezett – Nubia Z7, Z7 Max és Z7 mini

2014. július 9. -

A kínai gyártó három felsőkategóriás készülékkel bővítette Nubia sorozatát, melyeket anyaországában mutatott be. A trió legerősebb tagja az LG G3 kihívójának tekinthető Nubia Z7 lett, a szintén 5,5 colos Z7 Max és az alig kisebb Z7 mini a szűkebb pénztárcájú vásárlók számára lehet érdekes, akiket amúgy hidegen hagy a QHD kijelző.

Tovább

HTC One E8 – műanyag burkolattal, UltraPixel kamera nélkül

2014. június 4. -

A tajvani gyártó hivatalosan is lerántotta a leplet a korábban One M8 Ace néven híressé vált HTC One E8-ról, ami nem más, mint a One M8 csúcsmodell plasztik köntösbe öltöztetett, olcsóbb kiadása. Sokak számára örömhír lehet, hogy az újdonság UltraPixel kamera helyett egy 13 megapixeles hátlapi kamerát kapott.

Tovább

Csempékkel érkezik a ZTE Nubia W5

2014. május 16. -

Már készül a ZTE következő csúcsmobilja, mely ezúttal nem az Android, hanem Windows Phone rendszer köré épül majd. A Nubia W5 névre keresztelt jövevény Snapdragon 801 processzort, 3GB RAM-ot és elképesztően izmos, 4500mAh kapacitású akkumulátort tudhat magáénak.

Tovább

LG G3 – július elejétől a piacon?

2014. április 17. -

A vártál korábban mutatkozhat be és kerülhet fel az üzletek polcaira a kisebbik dél-koreai gyártó idei zászlóshajója, a G3. A készülék állítólag 5,5 hüvelykes 2K felbontású kijelzővel érkezik, ami mellé felsorakoznak az LG olyan remek megoldásai, mint a kétkoppintásos kijelzőfeloldás és a hátlapba épített gombok.

Tovább